Deze week zijn wij maandag gesloten i.v.m. Pinksteren.

Hoe hoog zijn ruitschade kosten? Betaalt uw verzekering of leasemaatschappij het vervangen of repareren?

Hoe hoog zijn ruitschade kosten? Een sterretje in uw voorruit is vaak goed te repareren. Is de ruitschade groter, dan is het vervangen van de voorruit meestal niet te voorkomen. Bent u goed verzekerd? Dan wordt de ruitschade vaak geheel of gedeeltelijk vergoed. Hebt u ruitschade? Bel ons voor een afspraak. Wij regelen dan alles met uw verzekering.

Hoe bent u verzekerd voor ruitschade?

WA-plus of allrisk autoverzekering

Is uw auto WA-plus of allrisk verzekerd? Dan krijgt u reparatie van ruitschade zeer waarschijnlijk volledig vergoed. Is reparatie van uw autoruit niet meer mogelijk en moet deze worden vervangen, dan betaalt u soms een deel eigen risico, afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij. Dankzij onze samenwerking met de meeste verzekeringsmaatschappijen betaalt u laagste eigen risico. Ook behoudt u meestal uw opgebouwde no-claim.

WA-autoverzekering

Een WA-autoverzekering dekt reparatie van ruitschade en vervanging van uw autoruit niet. U betaalt de autoruitschade kosten zelf. Ook dan bent u bij Dijkema’s Autoglas aan het juiste adres. Want het herstellen van ruitschade is bij ons minstens zo goed en goedkoper dan bij onze concurrenten. Overtuig uzelf en vraag vooraf een prijsopgave, dan weet u precies waar u aan toe bent.

Autoruitschade lease-auto

Rijdt u een lease-auto? En hebt u ruitschade? Dan kunt u rechtstreeks met ons contact opnemen. Wij repareren de ruitschade of vervangen de ruit en regelen daarbij alles met uw leasemaatschappij.

 

Ruitschade lease-auto melden

 

Gratis vervangend vervoer

Hebt u tijdens herstel van uw ruitschade vervangend vervoer nodig? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis leenauto. U betaalt alleen de brandstof. Vraag de leenauto wel even van tevoren aan, dan zorgen wij ervoor dat deze op het afgesproken moment voor u klaar staat.

Autoruitschade en verzekering: Dit zijn de voordelen van Dijkema's Autoglas

  • Wij regelen alles met uw verzekering
  • Wij werken samen met alle gerenommeerde verzekeraars
  • Gratis vervangend vervoer bij ruitschade
  • Vraag naar onze gratis polischeck

Ruitschade? Bel Dijkema's Autoglas!

Ruitschade? Bel Dijkema's Autoglas!

Veelgestelde vragen

Worden autoruitschade kosten ook vergoed?

Hoe hoog zijn autoruitschade kosten?

Betaal ik kosten voor vervangend vervoer bij autoruitschade?

Moet ik een eigen risico betalen voor de autoruit reparatie?

Hangen de kosten af van het type autoruit (voorruit, zijruit, achterruit)?

Wat als ik geen verzekering heb?