Deze week zijn wij maandag gesloten i.v.m. Pinksteren.

Onze branchepartners, garanties voor kwaliteit autoruitschadeherstel

Kwaliteit is ons uithangbord. Wij doen ons werk goed en daar staan wij voor. Een erkenning van onze kwaliteit in autoruitschadeherstel ligt in lidmaatschap van diverse brancheorganisaties, die onze kwaliteit regelmatig controleren en toetsen. Voor u de zekerheid dat u altijd goed wordt geholpen en dat de kwaliteit gegarandeerd is. Hieronder een overzicht van onze partners in kwaliteit.

Onze partnerschappen met Glasgarant, BOVAG, FOCWA en 123ruit zijn voor onze klanten een garantie van kwaliteit in autoruitschadeherstel

123RUIT.NL

Dijkema's Autoglas is deelnemer van 123RUIT.nl. Hét adres voor alle soorten autoruitschade waar de kracht van regionale autoruitspecialisten landelijk gebundeld is!

123RUIT.nl is de grootste onafhankelijke autoruitspecialist van Nederland. Door onze samenwerking zijn wij in staat om ons lokale vakmanschap te combineren met een landelijke dekking, één aanspreekpunt en een geheel geautomatiseerd facturatieproces voor uw autoruitschadeherstel. In heel Nederland staan gemotiveerde ondernemers voor u klaar om uw ruitschade goed en snel te verhelpen. Collega’s die net als wij gespecialiseerd zijn in autoruitschadeherstel en vervanging van alle voorkomende ruiten. Van oldtimer tot Tesla en van vrachtwagen tot camper. 

Alle 123RUIT.nl deelnemers zijn geselecteerd op basis van onze strenge criteria, zijn aangesloten bij FOCWA en/of BOVAG en hebben een MVO keurmerk. Alles om u de zekerheid van kwalitatief hoogstaand vakwerk te bieden!!

Glasgarant

Dankzij ons lidmaatschap van Glasgarant werken veel verzekeringsmaatschappijen met ons samen. Namens de verzekeringsmaatschappijen ziet Glasgarant erop toe dat de vereisten op het gebied van service, prijsstelling en kwaliteit gewaarborgd blijven. Als partner van Glasgarant hebben wij het certificaat Duurzaam Repareren.

BOVAG

Wij zijn BOVAG erkend ruitschadeherstelbedrijf. Hiermee is onze kennis van de laatste ontwikkelingen, technieken en trends gegarandeerd up to date. Dit waarborgt voor onze klanten onze kwaliteit en garantie.

FOCWA

Als lid van de vakgroep FOCWA Autoruitherstelbedrijven staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een perfecte dienstverlening. Hiervoor voldoen wij aan strikte toelatingseisen en gedragsregels, die regelmatig door de FOCWA worden getoetst.

Wat zijn onze garanties van kwaliteit in autoruitschadeherstel?

  • Kwaliteit in autoglastechnologie
  • De persoonlijke betrokkenheid van de ondernemer om de hoek
  • Hoge standaard in service, prijsstelling en kwaliteit
  • Kennis van de laatste ontwikkelingen, technieken en trends
  • Kwaliteit, betrouwbaarheid en een perfecte dienstverlening


Veelgestelde vragen

Wordt een autoruit reparatie ook vergoed?

Bij welke locaties kan ik terecht?

Wat zijn de openingstijden van jullie locaties?

Ik wil mijn afspraak annuleren, hoe doe ik dat?

Ik heb vervangend vervoer nodig, kan dat?