Deze week zijn wij maandag gesloten i.v.m. Pinksteren.

Autoruitschade bedrijfsauto’s: altijd bereikbaar bij nood & snelle service

Uw bedrijfsauto is uw broodwinning. Dat weten wij als geen ander. Daarom bieden wij snelle service bij autoruitschade aan. Heeft u een ster in de voorruit, een ingeslagen zijruit of een nieuwe voorruit nodig neem in alle gevallen snel contact met ons op zodat wij u weer veilig op weg kunnen helpen

Heeft u autoruitschade? Bel of app ons

We ontvangen u graag in 1 van onze vestigingen , waar een leenauto voor u klaar staat. En als uw bedrijf een werkplaats heeft of een ruimte waar de auto binnen kan staan voorzien van stroom komen we naar u toe. Het is ook mogelijk om uw bedrijfsauto door ons te laten halen en brengen.We plannen de herstelwerkzaamheden  zo in  zodat u zo min mogelijk overlast oplevert in uw dagelijkse bedrijfsvoering.

 

De voordelen van Dijkema’s Autoglas bij autoruitschade aan uw bedrijfsauto

  • Snelle service
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke, aangename contacten
  • Garantie van kwaliteit
  • Wij ontzorgen u totaal
Autoruitschade aan uw bedrijfsauto? Wij weten hoe belangrijk uw bedrijfsauto is. Daarom bieden wij 24/7 snelle service. Bel ons direct, wij lossen het op.

24-7 bereikbaar, service binnen 24 uur

Wij repareren of vervangen uw autoruit zo mogelijk binnen 24 uur. In noodgevallen zijn wij 24-7 bereikbaar via tel. (0598) 380400. Wij staan u met een stralende glimlach te woord en helpen u met plezier weer vooruit.

Garantie van kwaliteit

Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisaties Glasgarant, BOVAG en FOCWA. Dat is voor u een zekerheid van kwaliteit. Wij helpen u goed, bedenken altijd een oplossing die bij uw bedrijfsvoering past en staan 100% voor onze kwaliteit van ons werk, dat garanderen wij u.

Veelgestelde vragen

Wordt een autoruit reparatie ook vergoed?

Bij welke locaties kan ik terecht?

Wat zijn de openingstijden van jullie locaties?

Ik wil mijn afspraak annuleren, hoe doe ik dat?

Ik heb vervangend vervoer nodig, kan dat?